maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Hyvä olo

Edelleenkin täytyy todeta, että olen kyllä nauttinut mun raskaudestani ihan täysillä. Ei tämä aika ole ollenkaan hassumpaa :) saa paljon enemmän anteeksi siitä, jos ei nyt niin jaksa tai pysty (esim. viime perjantaina imuroin ja pesin lattiat, mutta en niin huolellisesti kyllä mitä normaalisti, kun tuntuu että rasituksesta ja hengästymisestä alkaa hirveä pungerrus vatsassa). Kauppakasseja ei ole pahemmin tarvinut kanniskella enää pitkiin aikoihin eikä oikein mitään muutakaan sen raskaampaa tehdä. Mies hoitaa, aika ihanaa :)

Odotan tosi kovasti äitiysloman alkamista. Vielä on tasan 2 viikkoa siihen, mutta menee varmaan aika nopeasti.. töissä on edessä yksi iso projekti jota tänään pitäisi jo aloitella, ja sitten loppuviikosta aloitan sijaiseni perehdytyksen. Ensi viikko pitäisi olla hieman jo lunkimpaa, toivottavasti ainakin! Mulla on lisäksi eräitä suunnitelmia nyt äitiysloman ajaksi liittyen osittain myös nykyisiin töihini, mutta ne suunnitelmat varmistuvat vasta tällä viikolla. Joten ei niistä sen enempää tässä, voi hyvin olla, että kaikki menee vielä ihan mönkään.. noh katsotaan katsotaan.

Eilen kävin pienellä kävelylenkillä, ihanaa kun tiet alkaa jo sulaa. Olen suunnitellut, että ainakin äippäloman alussa kävisin päivittäin vähän kävelemässä tai sitten uimassa. Kokeilin vanhoja bikineitä, ja kyllä ne päälle menee! En ole mikään hemaiseva ilmestys (raskaus on saanut aikaan kauhean selluliitti-invaasion!!) mutta senpä vuoksi ajattelin hyödyntää loman ja käydä uimahallilla päiväsaikaan. Ehkä niiden eläkeläisten sun muiden joukossa yksi sellupylly menee :) ja luulenpa että jos joku katsoa välittää niin huomio kiinnittynee enempi tähän massuun. Ja massustani pidän kyllä :)

Lisäksi mun olisi tarkoitus käydä huomenna kuntosalilla ja toisen kerran vielä ensi viikolla. Salikortti kun loppuu maaliskuun loppuun, sen jälkeen ajattelin hyödyntää työpaikan ilmaista salia mikäli yksittäisiä kertoja haluan vielä kuntoilemaan punttisalille mennä. Mitään erityisiä raskausajan vaivoja ei vieläkään ole, noh viime viikolla kahtena yönä tuli suonenveto pohkeeseen ja se oli tosi kivuliasta kyllä (magnesiumin tankkaus aloitettu). Mutta ei mitään sen ihmeempiä, nenäverenvuotokin on hieman tyrehtynyt sen jälkeen kun aloin syödä extra-rautaa (hb oli viimeksi neuvolassa 116 joten suositeltiin rautatablettien aloittamista).

Tämän viikon torstaina on muuten ensimmäinen synnytysvalmennus! Siitä se sitten lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti