lauantaina, elokuuta 04, 2012

Kilopäiväkirja ja väliaikatavoitteet

Kuten kilopäikirjasta huomaa, en aivan saavuttanut heinäkuun loppuun asettamaani tavoitetta painaa 72,5kg. Paino kävi välillä jopa tuon alla, mutta näytti tulleen takaisin.. noh se ei haittaa. Viimeisimmässä punnituksessa tänään painoin hieman yli 73kg, ja pääasia on, että suurinpiirtein mennään alaspäin :)

Ja olen taas päässyt kunnolla treenien makuun! Voi mikä ihana tunne onkaan, kun on päässyt kunnolla salille rautaa nostamaan ;) vielähän tämä on tällaista tunnustelua ja lihasten etsimistä ja tuttujen liikeratojen muistelua, mutta kuten sanotaan, lihasmuisti on todellakin se paras muisti. En usko, että menee kovinkaan kauaa, että pääsen treenaamaan samoilla painoilla kuin ennen raskautta ja tietysti vielä siitäkin suuremmilla. Mutta tavoitteeni tällä hetkellä on siis kiinteä, hoikka mutta lihaksikas kroppa. Ennen raskautta toivoin olevani jopa erittäin lihaksikas senkin kustannuksella, että olisin painanut paljon ja vaatekoko sai olla mitä vaan, mutta nyt tarkoituksena on panostaa myös tuohon aerobiseen puoleen sen verran hyvin että paino laskisi ja samoin vaatekoko pienenisi. Lihakset toisivat vaan sitten sitä sporttisuutta ja muotoa, en missään nimessä halua olla myöskään "laiha läski".

No joo, nyt kun mies on lomalla, olen päässyt joka päivä joko lenkille tai salille ilman vauvaa. Muutamina päivinä ollaan sitten käyty myös koko porukka vähän kävelyllä. Tällaista kun se olisikin aina, ai että.. :)

ps. meillä muuten alkaa vauvauinti syyskuun alusta, täytyypä siitäkin sitten vähän raportoida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti