keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2012

Ristiäiset ja kuulumisia.

Rakkaan tyttäremme ristiäisiä vietettiin 7.7. lauantaina. Tilaisuus pidettiin kotonamme ja vieraita oli 10 aikuista ja muutamia lapsia. Tarjottavina oli mansikka-kermakakkua, prinsessaleivoksia, prinsessamarenkeja, keksejä ja suklaata, kinkkupiirakkaa sekä voileipäkakkua.


Pikku prinsessamme käyttäytyi oikein hienosti, nukkui melkein koko ajan tai tyynenä katseli ympärilleen. Välillä väläytti oikein kauniin hymyn :) Ristiäisiä seuraavana päivänä kävimme ekaa kertaa vauvan kanssa ravintolassa syömässä. Sekin reissu sujui yllättävän hyvin! Olin toki varautunut maitopullolla ja myös sillä että ehkä joudumme lähtemään koko ravintolasta kesken kaiken mikäli homma menee huudoksi. Mutta ei, oikein hienosti meni koko kolmen ruokalajin illallisen ajan.


Elämä tuntuu näin 2kk ikäisen kanssa toisaalta todella rennolta ja leppoisalta, mutta toisaalta kovin hektiseltä. Olen huomannut, että blogin kirjoittminen on jäänyt vähemmälle - sen ns. vauvavapaan ajan käytän herkästi yrityksen asioihin, ruoanlaittoon, siivoamiseen, kuntoiluun.. Noh yritän kuitenkin päivittää kuulumisiamme aina kun sopiva hetki tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti