keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2012

Bikinit

Äitiysloma alkoi, ja sen kunniaksi päätin lähteä kylpylään rentoutumaan. Olikin oikein ihanaa, kelluin mineraalialtaassa sekä lämminvesialtaassa ja kokeilin erilaisia höyrysaunoja. Lisäksi otin puoli tuntia kestävän kirkasvalohoidon, jonka pitäisi piristää ja aktivoida ihon omaa d-vitamiinituotantoa. Noh, vähän skeptinen olen noiden suhteen, mutta pääasia on että olo oli euforinen. Lisäksi kävin vielä erikseen jalkahoidossa - ja todellakin suosittelen kaikille raskaana oleville rentouttavaa ja hoitavaa jalkahoitoa!! Nyt kun tuntuu, että itse ei mielellään enää kumartele, niin varpaat ovat jääneet ihan liian vähälle huomiolle. Ja minulla on ainakin tosi vaativat jalat, iho kuivuu ja kovettumia tulee helposti. Nyt ovat tassut taas pehmoiset :)

Tuosta kylpylästä vielä.. piti toistaiseksi heittää hyvästit mun ihanille, valkoisille (kultaisin kuvioinnein koristelluille) narubikineille :/ kävin sitten ostamassa uudet joissa on hieman enemmän kangasta ja jotka ovat ennen kaikkea kokonumeroltaan suuremmat. Eli yläosa L, alaosa XL..


Hetken aikaa mietin kaupassa, että onko tuo punainen liian räväkkä/provosoiva/huomiota herättävä/ties mitä, mutta lopulta ostin juuri ne. Saahan biksuissa väriä olla, vai mitä! Vaikka vatsa onkin kuin rantapallo ja varmaan jo yksistään kääntää katseita :)

Tarkoitus olisi silti jo tänä kesänä päästä muutenkin bikineissä ulos aurinkoa ottamaan, joten sinänsä ihan hyvä hankinta. Niin optimistinen en nimittäin ole, että arvelisin enää tänä vuonna mahtuvani noihin valkoisiin ihanuuksiin..

1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa äitiyslomaa sinulle :) Kyllä kuulosti hyvältä tuo kylpylässä käynti ja höyrysaunat! Ei vois olla parempaa.

    VastaaPoista