perjantaina, huhtikuuta 27, 2012

Keväthemmottelua

Kävin tänään vielä viimeisessä jalkahoidossa ennen synnytystä. Tai olin ajoittanut aiemmin tämän käynnin siten, että ei tässä varmaankaan ehdi enää kosmetologia tavata ennen Murun syntymää, toivotaan että syntymään ei enää päiväkausia mene ;) ja että jalat ovat ainakin kunnossa sitten h-hetkellä. Minulla nimittäin nämä varpaat ovat aina olleet (rasvaisen ihon lisäksi) THE ONGELMA, eli iho kuivuu, halkeilee, kovettuu, kynnet lohkeilee ja sitten tuo vaivaisenluu jota on jo kaksi kertaa leikattu.. ei kiva. Muutenkin nyt isolla mahalla on vähän vaikea varpaita hoitaa, joten on tosi kiva että ne ovat nyt kunnossa. Ja kynnet lakattu vaalealla pinkillä! Sormien kynsiin päätin vapun kunniaksi laittaakin sitten oikein kunnon shokkipinkkiä..

Anyway kosmetologini käyttää kasvohoidoissaan Muradin tuotteita, ja suositteli että kokeilisin kasvoilleni näitä voiteita. Ostin sitten mattapintaa lupailevan päivävoiteen, kun vanha päivävoiteeni olikin jo loppumassa.


Kunhan nyt pääsen tätä useamman päivän verran kokeilemaan, niin kerron toki kokemuksia! Ainakin äkkiseltään vaikutti ihan ok tuotteelta, mitä nopeasti kokeilin. Mutta katsotaan nyt miten sitten käyttäytyy esim. meikin alla. Ja muutenkin mun iho on nyt ollut raskauden puolivälin jälkeen aivan ihana, välttämättä ei edes meikkivoidetta tarvitse :)

Muitakin ostoksia tuli tehtyä. Näistä voi päätellä ehkä jotain mun fiiliksistä.. eli Weledan synnytykseen valmistava öljy (ei muuta kuin "piparia" öljyämään!) sekä vadelmanlehtitee. En oikein yrttiteestä edes välitä, mutta nyt päätin kokeilla. Ei siitä varmaan haittaakaan ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti