torstaina, huhtikuuta 26, 2012

Mami's little helper, osa 2

Käytiinpä taas kodinkoneostoksilla arkea helpottamaan! Tällä kertaa syynissä oli juuri se kotityö, jota ehkäpä eniten inhoan: vaatteiden silittäminen. Vanhalla silitysraudalla se ei mieluista hommaa ollutkaan, onnistuin lopullisesti pilaamaan sen raudan silittämällä arkaa kangasta liian kuumalla ja osa kankaasta vielä suli raudan pohjaan kiinni (hups). Mutta nyt on talossa uusi Braun TexStyle 7 :) ja siinä on myös tuo irtopohja, jonka avulla voi suht koht huoletta silittää myös arempia materiaaleja! Ja parin ensikokeilun perusteella silittäminen sujuu myös huomattavasti aiempaa nopeammin kun on tehokas rauta.


Vauvan vaatteita en ole siltikään aikonut silittää. Nyt kyllä olisi sellaiseenkin aikaa- meinaa välillä jopa käydä aika pitkäksi nyt lomaillessa. Tiedetään tiedetään että pitäisi ottaa rennosti ja vaikka vaan makoilla sängyssä ja lukea lehtiä, mutta kun jotenkin en ole tottunut sellaiseen. Tekisi mieli siivota, järjestellä, pyyhkiä pölyjä, käydä varastoja ja vaatekaappeja läpi.. ehkä tämä nyt on sitten sitä pesänrakennusviettiä?



1 kommentti:

  1. Mulla toi pesänrakennus on ilmennyt just sillä tavalla, että kauhee hinku on ollut siivota kaappeja, vaatehuone ja muuta sellaista isompaa mitä ei normaalisti tuu tehtyä :D

    VastaaPoista