keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2012

Mami's Little Helper

Ennen äitiyslomaa arvelin, että äippälomalla ehtisin tehdä kaikenlaista. Täällähän minä olen kotosalla päivät pitkät; normaalisti kun työpäivä kestää matkoineen sen 10 tuntia, niin nyt voisi senkin käyttää tehokkaasti kotihommiin.

Okei, en ottanut huomioon muutamaa seikkaa. En ole herännyt yhtenäkään aamuna klo 6.00, mitä normaalisti työaamuina herään. Eli aamusta menee "ylimääräisiä" tunteja ihan vaan nukkumiseen. Toisekseen, nyt kun aloitin yrittäjänä työskentelyn, tässä alussa on ollut aika paljon asioita joita on pitänyt selvittää. Joka päivä on mennyt tunti-pari siihen, että olen lukenut ja lähettänyt sähköposteja sekä selvitellyt mm. verokuvioita.


Lisäksi mun liikkuminen on nykyään tämän massun (ihanan rakkaan massun <3 ) kanssa hidasta ja kömpelöä. Lähinnä se näkyy siinä, että vaatteiden pukeminen on hidasta ja voimia vievää, kävely on hitaampaa, en jaksa enkä ehdi niin paljoa. En saa vietyä roskapussia, paperinkeräyspussia ja pahvinkeräyslaatikkoa yhdellä reissulla jätekatokseen, vaan pitää tehdä kaksi kierrosta. Näin ollen kaikkeen puuhaan vaan menee enemmän aikaa.


Pidän kyllä kotitöistä, mutta äitiyslomalla olisi tietysti tarkoitus myös levätä (tai oikeastaan VAIN levätä), hemmotella itseä ja tehdä niitä juttuja jotka tuo itselle voimia. Tänään esimerkiksi kävin uimassa- se on oikeasti ihanaa liikuntaa myös viimeisillään raskaana oleville! Salilla kävin vielä pari viikkoa sitten, mutta tuntui hieman siltä että en oikein voi tehdä täysipainoisesti juuri mitään liikkeitä. Niinpä jätin salikortin nyt sitten uusimatta, ja aion tämän viimeisen kuukauden ajan vain käveleskellä, venytellä (minulla on täällä kotona Gymstick Gold jonka avulla on hyvä vähän voimistella ja venytellä) ja käydä kerran viikossa uimassa.

Tänään piti imuroida. Niinpä käynnistin ihan hyvällä omallatunnolla robotti-imurin ja annoin sen paiskia tunnin töitä pölyjen kimpussa. Itse jämähdin kahvikupin kera tietokoneen ääreen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti