maanantaina, kesäkuuta 04, 2012

Leidit kaupungilla

Kävimme ystäväni kanssa tänään vähän kaupungilla ja shoppailemassa. Jännitin reissua etukäteen- en ole vauvan kanssa vielä niin pitkää (tai siis kauan kestävää) matkaa pois kotoa tehnyt, ja toisaalta matkaan kuului myös kaksi junamatkaa sekä kaksi bussimatkaa. Junamatkailu on ihan mieluista etenkin noilla uusilla matalalattiajunilla, mutta bussien kanssa on ollut vähän ongelmia.. milloin emme mahdu kyytiin, milloin taas kuski ajaa niin kauas pysäkin reunasta että rattaita ei saa omin voimin bussista ulos. Pyh.

Reissu meni silti hyvin. Ostoskoriimme tarttui vauvalle mekko Name It:stä sekä itselleni korvikset, jotka ajattelin laittaa vauvan ristiäisiin. Ristiäisasusta ajattelinkin kirjoittaa blogiin vielä erikseen- sekä omasta että vauvan :)


Lisäksi tänään tuli yksi toinenkin "virstanpylväs": meikkasin ekaa kertaa synnytyksen jälkeen. Siis _minä_, joka en mielelläni aiemmin käynyt edes ruokakaupassa ilman meikkiä! (ja muuten se, että vaikka minulla oli meikkipussi synnärillä mukana, niin.. no siellä oli jonkin verran muutakin tekemistä kuin meikata. En meikannut edes silloin, kun lähdimme laitokselta kotiin). Iho on onneksi edelleen hyvässä kunnossa, raskaushormonit tekivät sille ihmeitä. Mutta nyt tuli laitettua myös ripsaria, huulipunaa ja aurinkopuuteria. Tytölle laitoin päälle vaaleanpunaisen, söpön velourhaalarin. Olimme siis aikamoiset leidit :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti