tiistaina, kesäkuuta 26, 2012

Herkuttelua

Olen  nyt siis enemmän ja vähemmän tietoisesti yrittänyt päästä takaisin synnytystä edeltäviin mittoihini. Kävin nimittäin eilen alennusmyynneissä ja tajusin, että eivät ne koon 38 alaosat sitten vaan mene päälle millään :( ennen synnytystä olin alaosista kokoa 38-40, riippuen merkistä, ja yläosasta enimmäkseen 38. Jotkut kolmekasit tosin kiristävät käsivarsista (hauikset!! :) ) joten sen vuoksi osa yläosistakin on kokoa 40.
Mutta nyt kun olen yrittänyt sulloutua vanhoihin housuihini, se ei ole onnistunut. Hameet nyt menevät ja osa paidoista, mutta ei niistäkään kaikki. Kiloja on vielä liikaa sellainen 5kg, mutta parhaassa kunnossa olisin noin kymmenisen kiloa hoikempana.


Suurin osa lihomisestani johtuu ihan puhtaasti herkuttelusta. Syön ihan liikaa karkkia, etenkin suklaata, sekä kahvileipää. Suolaisia herkkuja syön vähemmän, mutta niitäkin silti liiaksi, helposti 2-3 sipsipussia kuukaudessa. LIIKAA. Nyt olenkin sitten koittanut miettiä, millä ihmeellä saan makeannälän tyydytettyä, kun pyrin jättämään suklaat pois ja muutakin karkkia syömään vain harvakseltaan.

Viinirypäleistä tykkään ja nyt ostin sitten tuoreita mansikoita ja kirsikoita, nam! Nämä ovat ihan loistavaa naposteltavaa ja ihania myös rahkan kera. Niin juu ja tuore ananas josta kirjoitin jo aiemmin, nam!


Alkoholi, sitten kun sitä meinaan juoda, olkoon valkoviiniä tai light-siidereitä. Sipsien määrä vähentyköön myös. Pulla.. noh pulla saa jäädä, viinereitä en niinkään syö tai mitään munkkeja, pulla ei liene kovin pahasta. 

Annoskokoihin päätin myös kiinnittää huomiota, se on melko helppo tapa vähentää kalorien saantia. Lisäksi latasin kännykkääni nyt tuon Sports Tracker-ohjelman, jonka avulla pystyn näkemään faktat miten paljon päivittäin oikein liikun. Tähän mennessä vaunulenkkieni pituus on ollut n. 6km per lenkki ja kestoltaan noin tunti. Kunhan vauva vaan tyytyy, niin lenkkejä pidennetään, nyt kun hän herää nälkäisenä noin 1,5h unien jälkeen niin kovin pitkiä lenkkejä ei olla voitu tehdä (tai sitten pitää imettää matkan varrella). Gymstick saa edelleen vastata voimaharjoittelusta.

Kilopäiväkirja-osioon päivitän sitten noita kilolukemia, tavoitteena on heinäkuun loppuun mennessä painaa 72kg ja elokuun loppuun mennessä 70kg. Sitten syksyn aikana on vielä 5 kg pudotettavaa, vauvajumpan, vaunulenkkien ja kuntosalitreenin avulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti