torstaina, kesäkuuta 14, 2012

Nuhanenät

Vauvan nenä meni maanantaina tukkoon. Ensin arvelin sen johtuvan siitepölystä tai kuivasta huoneilmasta- vauvojen nenät ovat kuulemma niin pieniä että mitään vilustumista ei tukkoiseen nenään edes tarvita. Mutta päivässä-parissa nenä alkoi oikeasti olla niin tukkoinen, että taitaa olla joku pöpö iskenyt. Onneksi kuumetta ei ole ollut, ruokahalu on ollut hyvä ja vauva on ihan virkeä. Tosin uni taitaa olla parasta lääkettä.. turvauduin kuitenkin myös apteekin apuun, ja hankin suolaliuostippoja sekä niistäjiä. Tippoja olemme nyt joka päivä laittaneet, mutta niistäjiä ei ole vielä tarvittu.


Tiistaina alkoi minulla kurkkukipu. Enpä paljon siihen kiinnittänyt huomiota, kunnes keskiviikkoaamuna olo oli todella tukala. Tuntui, että kurkku muurautuu umpeen :( nieleminen oli lähes mahdotonta. Joku pöpö täällä ilmiselvästi nyt jyllää! Eipä sitten muuta kuin mammallekin kuumaa kuppiin ja vitamiineja nassuun.


Onneksi vauvan olo alkaa olla jo hieman parempi. Vielä kun saisi itsensä terveeksi - se lepääminen kun on niin kovin kovin vaikeaa kun ulkona on vihdoin viimein mitä parhaimmat kesäkelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti