torstaina, huhtikuuta 19, 2012

Hullut Päivät

Piipahdettiin eilen ystävän kanssa Stokkan Hulluilla Päivillä. Etukäteen olin kuvastosta jo selaillut muutamia juttuja, mm. perinteisesti täytyi käydä miehelle ostamassa boksereita, ehkä joku t-paita, itselle katselin tennareita, Herkusta munkkeja ja mausteita sekä karkkia.


Nuo munkit on kyllä ihan must-juttu. Tosin tänä vuonna meinasi käydä hassusti; munkit oli myyty loppuun keskustan Stokkalta jo puolen päivän aikaan kun satuimme paikalle!! Löytyi sattumalta vain yksi rasia Herkusta.. meinasi jo pinna palaa, olin valmis lähtemään jo Tapiolaan munkkien perässä :)

Tennarit olivat pettymys, mutta Vero Modan puolelta löytyi edullisesti neuletakki (14,90e) sekä perus t-paita (4,90e). Molemmat menevät päälle jo nyt, mutta esimerkiksi tuota neuletakkia ajattelin käyttäväni kesällä iltaisin vähän lämmittämässä, on sellaista mukavan vilpoisaa materiaalia mutta kuitenkin oikein sievä ja kivan mallinen. Ja nyt kaappeja siivotessani olen tajunnut, että mulla ei perussiistejä t-paitoja ole oikeastaan ollenkaan.. kaikki tämänhetkiset kuuluvat joko kategoriaan a)käytän kesällä moottoripyöräillessä nahkarotsin alla tai b)käytän urheillessa. Tuossa nyt yksi puuteriroosainen vaihtoehto siistimpiä illanviettoja varten.


Kävin eilen myös neuvolassa. Kaikki oli siellä Murulla ok, sykkeet vähän korkeammat kuin aiemmin mutta neuvolan täti tuumasi että se johtunee hyvinkin siitä että hän vauvaa ennen sydänäänien kuuntelua paineli ja heilutteli (piti kokeilla mm. se, onko pää jo kiinnittynyt. Ilmeisesti ei, vaikka alhaalla onkin). Oma painoni oli samassa kuin viikko sitten, mikä oli aika jees, sillä viime ja toissaviikon välissä oli tullut 1kg painoa lisää. Nyt kokonaislisäys on siellä 13 kg:n paikkeilla.

1 kommentti:

  1. Ei saa laittaa tuollaisia kuvia munkeista kun toinen yrittää pysyä herkuista erossa! :D

    VastaaPoista