tiistaina, huhtikuuta 10, 2012

Salikassista sairaalakassiksi?

Mitä olette pakanneet sairaalakassiin synnytysreissua varten? Ja minkälainen kassi olisi hyvä?

Itse mietin ensin tuota ostamaani Emmaljungan hoitolaukkua. Sehän sopisi teemaan, eikö :) sinne mahtuisi hyvin vaihtovaatteet itselle, vauvan vaatteet, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, vähän jotain evästä ja mitä nyt sairaalaan mahtaa mukaan tarvita. Meikit? Puhelin ja laturi? Lukemista??


Toisaalta sitten, jos tarvitaan enempikin tavaraa tai lähinnä kai vaatetta, niin ehkä tuo Puman salikassi olisi siihen oivallisempi valinta. Sinne sujahtaisi hyvin myös isokokoiset pullot omaa tuttua shampoota, hoitoainetta ja suihkusaippuaa. Mukaan voisi pakata myös useamman erilaisen vaatekerran niin itselle kuin vauvallekin. Ja sinne menisi myös helposti vaikka parikin limupulloa, joku namipussi, vaikka paritkin erilaiset versiot aluvaatteista (lähinnä kai se mietityttää että minkäkokoisia rintsikoita sitten mahtaakaan tarvita, kun maito nousee? vielä ei kuppikoko ole juurikaan kasvanut kuin ehkä yhden koon verran).. Kaurapussikin löytyisi kotoa mutta ajattelin käyttää sitä sairaalan versiota. Samoin ajattelin, että sairaalassa sitten kun ollaan niin ollaan niissä "ihanissa" sairaalan vaatteissa. Helpottaa, kun voi likaiset jättää sitten vain sinne pestäväksi; ja ottaa omat vaatteet ainoastaan kotiutumista varten. Mitään aamutossujakaan en ajatellut mukanani raahata.

Joka tapauksessa kohta täytyy alkaa pakkaamaan, viimeistään sitten vapun tienoilla. Kävin viime torstaina neuvolalääkärissä joka totesi, että vauva on laskeutunut hyvin ja saattaa tulla maailmaan jopa etuajassa! :) Vielä kun kuulin, että siskoni oli synnyttänyt sekä esikoisensa että seuraavankin lapsensa n. viikko ennen laskettua aikaa, niin aloin tosissani miettiä josko se Murukin sieltä jo heti toukokuun alussa tupsahtaisi maailmaan.. <3

2 kommenttia:

  1. Vaikka kuinka itse yritin ahtaa tavarani pienehköön kassiin niin kyllä se salikassi oli se mihin sain kaikki ängettyä :D Ja mitään ylimääräistä en mielestäni edes ottanut... namit pitää vielä hankkia, makuunista haen lähempänä:) Muuten odotellaan täälläkin toukokuun alkua <3 Mukavaa loppuodotusta!

    VastaaPoista
  2. Samoin sinulle mukavaa odotusta- täytyypä seurailla myös sinun blogistasi miten loppumatka mahtaa edetä ;)

    VastaaPoista