keskiviikkona, elokuuta 29, 2012

Kauppakassi

Ruoka on tämän vauva-arjen yksi suurista puheenaiheista. Ensinnäkin vauvan ruoka; miten imetys onnistuu, riittääkö maito, kasvaako vauva. Tuleeko maitoa suihkuamalla, liikaa, meneekö sitä vauvan nokkaan ja kaikkialle muualle paitsi suuhun. Ja tuleeko vatsanväänteitä, entäs kakkaa?


Sitten kokonaan toinen kysymys on siinä, että kotiäitinä pitäisi huolehtia myös muun perheen ruokahuollosta. Välillä tuntuu, että alkaa mielikuvitus loppua, kun ruoan pitäisi olla vaihtelevaa, maukasta, edullista, helppoa ja nopeasti tehtävää. Ja ne kauppareissut ovat vielä asia erikseen!


Siihen avun on kehittänyt Alepa Kauppakassipalveluineen. Elokuun ajan oli tarjous pk-seudulla; kauppakassipalvelun toimitusmaksu puoleen hintaan. Päätin siis kokeilla.

Ja yllätyin ihan iloisesti. Alepa on toki hieman kalliimpi kauppa kuin meidän vakioruokakauppamme, mutta valikoima nettikaupassa oli ihan kohtuullisen hyvä ja toimitusaika todella nopea. Valikoimista löytyi hyvin mm. vaippoja, ja pikaisesti katsoen myös lastenruokia. Ainoa, mitä en löytänyt, oli joitakin kosmetiikkatuotteita. Mutta näitä nyt ei Alepan valikoimissa muutenkaan niin kovin laajasti ole, joten sinänsä se ei ollut iso yllätys.

Tein tilauksen eilen illalla, ja ostokset luvattiin toimittaa tänään klo 9-12 välillä (toimitusajan sai valita). Ja näin todellakin oli. Muovikasseista löytyi kaikki tilaamani ostokset ja palvelu oli ystävällistä. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä palvelua vielä toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti